NBE 1000


Under behandlingen förs ett munstycke I masserande rörelser over huden. Känslan är av en varm massage.

Vad är NBE 1000?
NBE står för Nannic (tillverkaren) Beautyfying Energy vilket är ett beskrivande namn för behandlingen. NBE 1000 använder både mono och bipolärfrekvens, dvs att man använder radiofrekvens och värme för att förbättra huden i ansiktet, på kroppen eller i massagesyfte. Metoden kan även fungera läkande.
När NBE 1000 används för huduppstramning i ansiktet uppfattar kroppen värmen som uppstår som feber, vilket ökar cirkulationen och sätter igång en läkningsprocess, vilken ökar kollagenbildningen.


Maskinen med olika munstycken för olika behandlingsområden.

För vem är NBE 1000?
Är för alla som vill förbättra sin hudkvalité. Det finns program för allt från acne till rynkor och slapp hud.

Hur går det till och hur känns det?
Behandlingen startar med att ansiktet rengörs, varpå en mild kemisk peeling appliceras och får verka på huden. Detta gör NBE till en fantastisk Askungenbehandling som ger lyster och uppstramning inför festen.
Efter peelingen appliceras en kräm speciellt anpassad för NBE 1000, med ingredienser som fyller just det syftet som önskas. Du får lägga dig på en speciell platta som gör att radiovågorna leds genom kroppen. Maskinens munstycke förs i cirkulerande rörelser över huden, i en lymfdränerande massage. Ca 10 minuters behandling per sida får man räkna med.
Under behandlingen känns det som en behaglig varm massage och du hör ett surrande ljud likt syrsor som fortplantar sig genom huvudet.


Resultat direkt efter en behandling.

Resultat
Dagen efter behandlingen syns en tydlig uppstramning och definition av ansiktskonturerna, vilket fortsätter i flera dagar efter behandlingen. En rekommendation om en behandling per vecka och max 5st på rad, sedan 6 månaders uppehåll finns.

Pris: ansikte 690 kr
Boka här!