NBE1000

Qvinna testar NBE 1000, en uppstramande Askungenbehandling med radiovågor. Perfekt inför en viktig tillställning eller som kur för ett långvarigt resultat.Mesoterapi med Filorga NCTF135

Qvinna har testat en behandling som iaf vi, efter att ha upptäckt resultatet, tycker är ett måste. Framför allt för de med fuktfattig torr hy nu på vintern, eller in för sommarsäsongen med uttorkande sol och bad.

Läs mer om behandlingen här!


Vichys nya digitala hudvårdsverktyg för din ideala hud

Vichy lanserar ett nytt digitalt hudvårdsverktyg med avancerad teknologi och 12 års forskning. Just nu ger Vichy 100 kvinnor möjligheten att få hudvård anpassad efter deras individuella önskemål i samband med coaching i 100 dagar, för att uppnå just sin ideala hud.

Läs mer här!


Lansering Nashi Phyto Repair

Hårvårdsmärket Nashi, mest känt för sin arganserie släpper en ny serie för skadat hår. Lanseringen hölls på fantastiska Elements Spa på Clarion Skanstull.

Läs mer om Elements Spa och Nashi här.


Vakna vacker – Kosmetisk tatuering ögonbryn I 3D

Qvinna.info har testat den senaste metoden inom kosmetisk tatuering som ger en 3D-effekt på ögonbrynen, där man gör varje strå för sig. Läs mer om hur du kan vakna med ögonbryn på plats.Estelle & Thild släpper Anti-Age på YOU

Svenska Ecocertifierade hudvårdsmärket Estelle & Thild lanserade sin senaste Anti-age serie på salong YOU. Serien är full av aktiva ingredienser och gör inget avkall på varken lyxkänsla eller resultat.

Läs mer


Luxury Fingers & Toes tvåårsjubileum

Den lyxiga salongskedjan bjuder in till tvåårsjubileum på flaggskeppsalongen på Lästmakargatan i Stockholm. Salongen som är mest känd för sina pedikyrstolar i amerikansk stil erbjuder flera spännande behandlingar!

Läs mer om vad salongerna har att erbjua här.


Michael Kors släpper lyxig skönhet

Designern Michael Kors släpper en egen serie med skönhetsprodukter ackompanjerad av tre olika dofter, sporty, sexy och glam. De olika dofterna med tillhörande looker representerar Michael Kors-kvinnans olika sidor.Upper House SPA i Göteborg

Göteborgs senaste tillskott i SPA-väg imponerar stort med stilren design och mycket som ingår.


OPI San Francisco höst/vinter 2013

OPIs höst kollektion finns äntligen ute i butik. Tag en titt på höstens härliga färger.Lansering Comfort Zone - Skin Regimen

Kost och livsstil hänger ihop med hur vi åldras. Exakt denna filosofi baserar italienska Camfort Zone sin senaste hudvårdsserie Skin Regimen på, vilket på svenska betyder just hud diet.

Läs mer om de spännande nyheterna här.


Qvinna har släppt en App!

Den här appen innehåller information om skönhet och skönhetsoperationer.

Den är till för att ta del av information om behandlingar, nya tekniker, bilder och mycket mer. Här kan ni ställa frågor om operationer, samt få hjälp och råd.

Qvinna.info är en oberoende informationssida om plastikkirurgi samt behandlingar. Vi riktar oss till kvinnor som är positiva till skönhetsingrepp, men tar även upp de problem som kan förekomma.

Hämta appen här


Nyheter från Pürminerals

Pürminerals presenterade en mängd fantastiska nyheter under en frukost på Royal Copenhagen. Bland annat en ny maskara och att 4-in-1 foundation kommit i en flytande variant.

Läs mer om nyheterna här.

NYHET! Prisguide

Vill du jämföra priser mellan olika kliniker runt om i landet? Vad ingår egentligen i priset? Detta kan du ta reda på i Qvinna.infos nya prisguide. Prisguiden innefattar de vanligaste ingreppen, samt synkorrigering.

Till prisguiden


Ansiktslyft utan kniv?

Qvinna.info har testat ILS Skin tightening för att se om detta kan vara en alternativ metod till ansiktslyft.

Läs vidare vad vi tycket om behandlingen här.


Ögonfransserum - Fungerar det?

Alla vi kvinnor har drömmen om långa, tjocka ögonfransar. De senaste åren har ett flertal produkter som lovar oss just detta dykt upp på marknaden. Qvinna.info guidar dig till vilka som fungerar.

Läs mer här


Qvinna guidar dig till solbrännan utan solens skadliga strålar

Qvinna.info har testat igenom utbudet av brun utan solprodukter och tipsar här om marknadens bästa.

Klicka dig vidare till guiden här

Skydda din hud mot solen

Nu när sommaren närmar sig är det extra viktigt att skydda sig mot solens skadliga inverkan på huden.

Läs Qvinna.infos solskydds guide

Fråga Qvinna


Om du inte hittar svaret på din fråga på hemsidan så kan du ställa en fråga direkt till oss. Vi återkommer genom att maila dig svaret, så glöm inte att ange en riktig mailadress.

Gå till fråga Qvinna

Här kan ni diskutera med andra kvinnor, skicka in egna bilder, och få svar på många vanliga frågor kring operationer. För att vara med i diskussionsforumet och erhålla löpande nyheter / information krävs det att du blir medlem i Qvinna.infos forum.

Gå till forum för att registrera dig


Information om PIP-implantat

Efter senaste tidens skriverier och uppmärksamhet kring implantat från den franska tillverkaren Poly Implant Prothese känner jag att det är dags att gå ut med den informationen jag erhållit från både socialstyrelsen och läkemedelsverket.

Läs vad man fastställt om PIP-implantat här.


Qvinna.info

Den här hemsidan är till för kvinnor, och innehåller information om skönhetsperationer. Den är till för att utbyta erfarenheter, information, ta del av info om nya tekniker, bilder och mycket mer. Här kan ni ställa frågor om operationer, få hjälp och råd. Denna hemsida riktar sig till kvinnor som är positiva till skönhetsingrepp. Visst kan man få problem och vi tar även upp de problem som kan förekomma.Collacen - Lansering på Story Hotel

Skugge & Co bjöd in till lansering av kosttillskottet Collacen som skall öka kollagenproduktionen.

Orly Smart Gels - gelélack hemma

Nu kan du göra en gelémanikyr helt själv hemma i soffan. Denna möjlighet erbjuder Orly genom sin nya produkt Smart Gels.

Boots No7 pressfrukost

Med lansering av en serie för den yngre kvinnan.

Läs mer

Extensions med weave

En av de första och vanligaste extensionsmetoderna i världen.

Förbud mot Macrolane till bröstförstoring

Efter en utredning där Macrolane har bevisats försvåra mamografiundersökningar förbjuds numera materialet användas till bröstförstoring. Läs mer

Skydda din hud mot solen

Nu när sommaren närmar sig är det extra viktigt att skydda sig mot solens skadliga inverkan på huden.

Läs Qvinna.infos solskydds guide

NYHET! SteamPod från L'Oreal

L'Oreal presenterade en revolutionerande plattång med ånga under bloggkväll på salong Vita. Denna skall inhandlas!

Läs mer om L'Oreals första stylingverktyg här

Elizabeth Arden

Pressvisning - Elizabeth Ardens ompositionering

Läs mer här.

OPI - Lansering Sommar 2013

GoodPR bjöd in till lanseringen av OPIs senaste kollektioner Euro Central och sammarbetet med Mariah Carey.

Läs mer om sommarens trender.