Vichy – 100 dagar 100 kvinnor
Är du en av dem?


Rengöringar anpassade efter olika hudtyper och miljöer.

Det franska apoteksmärket Vichy som funnits hjälpt kvinnor med sin hud i 80 år har lanserat ett nytt hudvårdsverktyg i digitalt format.
Genom åren har Vichys hudvårdsexperter märkt att kvinnor kan delas in under tre nya hudtyper:

Normal hud – Den här kvinnan går till en dermatolog för att få hjälp med specifika problem, och använder ofta hudvårdsmärken så som L’Oreal och Nivea.
Perfekt hud – Den här kvinnan strävar efter en näst in till retuscherad hud, en supermodell hud och använder lyxmärken så som Dior och La Prarie.
Ideal hud – den här kvinnan har en individuell bedömning av sin hud, hennes skrattrynkor kanske inte alls stör henne, utan att hon vill jobba på sin blanka hud, eller på en jämnare hudton. Hon vill uppnå det som i hennes ögon är just hennes ideala hud.

Med denna insikt byggde man ett verktyg www.100dagar100kvinnor.se som hjälper kvinnor att hitta just sin ideala hudvård. Det ligger 12 års forskning och en speciell Modi-Face teknologi som ger realistiska förändringar i huden.
Med hjälp av parametrarna ”retuscherar” du din hud och du får på så vis hjälp att se vilka problem du fokuserar mest på, och vilken styrka en produkt måste ha.
Är du redo att upptäcka vägen till din ideala hud? Gå in på
www.100dagar100kvinnor.se
kod: SEPR

Så kanske du blir en av de 100 utvalda kvinnorna som får hem hudvård och coaching i 100 dagar, anpassat efter just dig.Behandlande produkter i koncentrerad form, serum och oljor.


En superlyxig olja som man direkt vill lägga beslag på för att använda.


Ingen lansering utan bubbel.


Små snittar med skagen och rödbeta med fetaostcreme bjöd Mildh PR på.


Och en ljuvlig creme brulé till desert.