Presslunch för Depends GelLack


Butiksställen


I fredags anordnade Depend, med pressansvariga Beatrice Gull i spetsen en lunch på Operaterrassen, för att fira lanseringen av Depends nya GelLack. Det bjöds på champagne, chokladfontän, majskyckling och cupcakes dekorerade med minilack i sugarpaste. Även en del andra nyheter syntes under lunchen, bland annat Depends två höstkolektioner, nya fransar, och då även halva rader och ett antal dekorerade varianter. Det visades en transfer-eyeliner för en intensiv look och nya press-on naglar.


Det bjöds på lite champagne


GelLack härdas med en LED lampa i 30 sekunder och behöver ingen annan preparering av nageln än en speciell rengöring. Vilket är en nyhet då övriga märken på marknaden kräver att nagelytan filas innan. En annan nyhet med GelLack är att det fungerar självutjämnande i LED-lampan för en jämnare yta. LED-lampan kopplas in i ett eluttag för att ge en jämn efekt även efter flera användningar. Lampan har även en automatisk timer som kan ställas på 30 eller 60 sekunder.


En chokladfontän med jordgubbar fanns även på plats


Ett obligatoriskt startkit inhandlas, vilket innehåller: LED-lampa, före och efter rengöring, orangeripinne, fil, GelLack BAS, GelLack TOPP och instruktioner. Färgade lacket kommer i 24 färger och säljs separat.


Startkittet med allt man behöver förutom färgat GelLack, som köps separat.


Gelen tas senare bort med en speciell remover som Depend tagit fram i gelform. Removern klickas på naglarna utan att de filas och viras sedan in i vanligt aluminiumfolie. Smart!


Finns i butik från och med mitten av oktober.

PRISLISTA
Obligatoriskt startkit: 469 kr
GelLack färg: 79 kr
GelLack TOPP: 69 kr
GelLack BAS: 69 kr
Före och efter rengöring: 35 kr
Remover: 35 kr


GelLack i olika färger, finns hela 24 nyanser att välja mellan.Depends höstkollektion med minilack.Nya metallickglänsande kollektionen Mirror.Depends tidigare geléförstärkning/förlägning för hemmabruk finns nu med trendiga mandelformade naglar.Press-on naglar för en snabb ny look.Nya transfer-eyelinern för en intensiv blick.Färgglada fransar!Nytt i sortimentet är halva fransrader, för en cat-eye look.