ACADERMIA-mässan en riktig skönhetsmässaACADERMIAS grundare May Otero och Catarina Pap berättar om mässan.

Vi på Qvinna är väldigt nyfikna på den nya skönhetsmässan det pratas om just nu, ACADERMIA. För att få veta mer om mässan, och vilka som ligger bakom den, ställer vi lite frågor till ACADERMIAS grundare, May Otero och Catarina Pap.

*Vilka är grundarna bakom Acadermia, och vad har ni för bakgrund?
-May Otero grundare av en av Sveriges första skönhetskliniker inom IPL/laser och injektionsbehandlingar i Stockholm och Göteborg och Catarina Pap de Pestany har gedigen erfarenhet inom marknadsföring.

*Vad är Acadermia, och hur skiljer ni er från andra mässor med inriktning på hälsa och skönhet?
-Den största skillnaden är att vi har konsumenthatten på hela vägen och att vi har valt ut kliniker med säkra metoder och behandlingar. Det allra viktigaste är att vi vill erbjuda konsumenten oberoende och objektiv konsumentupplysning så att hon kan göra förnuftiga val. Vi vill helt enkelt reda ut skönhetsdjungeln och visa upp de bästa inom skönhet.

*Hur sker urvalet av utställare?
-Vi har träffat alla utställare och sett deras salonger, kliniker och vi har tagit reda på hur de arbetar med sina behandlingar och vilka produkter de jobbar med.

*För vem är Acadermiamässan?
-För konsumenterna men även för de i branschen men konsumenten är viktigast.

*Vad kan besökarna vänta sig av Acadermiamässan?
-En helhetsupplevelse där vi bygger om hallen till ett medispa och vi har vår egna Champagnebar och ett antiaging café. Vi kommer också att erbjuda prova på behandlingar och produkter med minst 30% rabatt.

*Kommer man kunna göra ingrepp och behandlingar på plats till rabatterade priser?
-Vi kommer att visa upp massor av behandlingar men vi kommer inte att utföra några injektionsbehandlingar eller andra ingrepp på ,
mässan.


*En av era hjärtefrågor tycks vara kvalitétskontroll av skönhetsbranschen, berätta mer?
-Vi verkar för en säkrare skönhetsbransch genom att erbjuda konsumenterna upplysning så att de kan välja bort mindre bra salonger eller kliniker. Vi vill att konsumenterna ska börja ställa rätt krav och inte vara rädda för att fråga deras läkare om hur många operationer har du gjort, vad har du för specialistutbildning, vilka garantier har jag om något går fel och vilka garantier kommer med mina bröstimplantat. Vad gör ni som klinik för att undvika PIP-skandalen. Vi vill att man ska börja prata mer om det här och det är därför vi tycker att öppna chatforum på nätet är bra. Vi erbjuder ett annat alternativ och vi vill trycka på frågor som leder till säkerhet och kvalitet.

*Priser och Tider för mässan?
-210kr för en dagsbiljett och vi erbjuder de 3000 första som köper biljett online en Beauty Bag värd 950kr!! 23-24 mars 10-17 båda dagar.

KÖP BILJETT HÄR