Lansering av Nashi Phyto RepairHårvårdsserien Nashi, kanske främst känd för sin vårdande väldoftande arganbaserade hårolja har kommit med nyheter för skadat hår, Nashi Phyto repair. Den nya serien presenterades tillsammans med de övriga serierna för skönhetspress och bloggar på fantastiska Elements Spa på Clarion Skanstull i Stockholm. Good PR stod som vanligt för en otroligt angenäm presentation.Nashi Phyto repair fungerar uppbyggande på skadat hår med ett schampo och balsam, som kombineras med Nashi Argans redan befintliga hårmask och olja. Det ingår även en salongsbehandling i serien som verkar reparerande, återfuktande och mjukgörande på ett skadat hår. Salongsbehandlingen Phyto Repair Express går på 3 minuter och innehåller bland annat vitamin e, kollagen och aloe vera.


Phyto Repair Express är en återuppbyggande salongsbehandling för skadat hår.

Nashi Argan fungerar på alla hårtyper, men är framför allt återfuktande och mjukgörande för normalt till torrt hår. Oljan är otroligt lättviktig och tynger inte ner håret. Det finns även en leave-in behandling, som även fungerar värmeskyddande. Nashi Life är Nashis färgbevarande serie.
För kroppen finns en otroligt snabbtorkande kroppsolja som sprayas på och glider otroligt lätt över huden. Huden lämnas sedan med fin lyster och Nashis karaktäristiska varma, kryddiga vaniljdoft. Inget kladd på kläder efter, vilket många andra kroppsoljor kan lämna efter sig.
Förutom att ha förmånliga priser för att vara salongsprodukter 198-289 kr, är Nashi ett bra val för miljön. Alla förpackningar är gjorda i återvunnet material, arganoljan är ekologisk och produceras av ett kvinnokooperativ i Marocko, för kvinnor som kommit snett. Som om inte detta är nog, är även Nashis produktionsanläggningar försedda med solceller på hela taken, vilka bidrar till en stor del av elförsörjningen.


Poolen på stämningsfulla Elements Spa där nya produkterna visades.

Lite mer om Elements spa, i entren 295 kr på vardagar och 395 kr på helger, ingår badrock, tofflor och handduk. Du får tillgång till en uppvärm pool med både inomhus och utomhusdel, ångbastu, torrbastu, lounge med bardel. En snödusch, som används för att exfoliera kroppen med, antingen i bastun eller i duschar belägna runtomkring ”snöbrunnen”. Qvinna rekommenderar verkligen ett besök i vinterrusket!

Denna glasvägg åker upp vid ett tryck på en knapp, för att göra det möjligt för gästerna att simma ut.


Snöduschen,där man an ta med sig snö in i bastun eller i duscharna belägna runt omkring för att exfoliera kroppen.