Pressfrukost med Pürminerals


De nya trioskuggorna och paletten som är exklusiv för den amerikanska marknaden.

Härliga Therese på Kraft PR bjöd in till frukost för Pürminerals som är ett av de ledande märkena inom mineral-makeup i USA för att presentera sina nya produkter på Royal Copenhagen i MOOD-gallerian. Pürminerals som bland annat Beyonce använder under sin turné har valt att ha alla sina mineralprodukter i en fast pressad form, för att man ska slippa släpa runt på lösa puderprodukter. Produkterna skall både vårda huden, samtidigt som de ska sitta bra med högkvalitativa pigment. Produkterna är fria från: kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener och alkohol.


Härlig frukost serveras på Royal Copenhagen.


Obligatoriska semlan, denna var dessutom fri från gluten.

Pürminerals släppte 10 stycken trioskuggor fullpackade med pigment. Skuggan är den samma som den tidigare singelskuggan. Pürminerals är även officiell samarbetspartner till filmen Beautiful Creatures och har släppt en specifik palett med färger inspirerade av filmen på den amerikanska marknaden. Tyvärr kommer inte denna specialpalett till oss i Sverige. Men vi har ändå 30 nya ögonskuggor att leka med.


De nya trioskuggorna med helt fantastiskt pigment.

En av de största nyheterna är klassikern 4-in-1 i flytande version. 4-in-1 liquid innehåller ett specifikt CERETIN-komplex som vårdar huden med:

*Kiralt korrigerad Retinol (A-vitamin)
*Ceramider som återfuktar maximalt
*Peptider som reducerar ålderstecken
*C & E-vitaminer, effektiva anti-oxidanter
*Hyaloronsyra som återfuktar huden långvarigt
*Magnoliaextrakt som dämpar inflammationer
*Waltheria extrakt som reducerar ojämn pigmentering
*L-lactid acid som dämpar inflammationer
*Sheasmör återfuktar och ger näring

Inte nog med alla dess hudvårdande egenskaper, utan produkten har en byggbar täckgrad och sitter dessutom i 14 timmar. Den klarar svett och gråtfester, samtidigt som den förser huden med en fantastisk naturlig lyster. Perfekt för bröllop och partykvällar helt enkelt.
Ytterligare en nyhet är Big Blinc maskaran för storslagna fransar som samtidigt vårdar med arganolja.


Fina modeller i vårens sminktrender.


Sminket som användes på modellerna.

På tre stycken fina modeller visades vårens makeup-trender med fokus på nedre fransraden, och texturkontraster mellan matt och blankt.


Alla fick med sig nya produkter att testa, så håll utkik efter recensioner.