Bidra med bilder och information

Jag söker alltid nytt material till Qvinna.info. Om du kan tänka dig att bidra med bilder så skulle det betyda oerhört mycket för mig och Qvinna.infos fortsatta utbyggnad. Tusentals tjejer som du själv har fått hjälp av Qvinna och utan tjejer som bidrar med bildmaterial hade Qvinna aldrig funnits. Hundratals tjejer har redan bidragit med allehanda material. Allt från bilder av bröstoperationer, fettsugningar, ansiktsoperationer till texter som speglar deras känslor om ingreppet. Detta kommer att innebära att Qvinna.info byggs ut med nya avdelningar som rör andra typer av ingrepp.

Många tjejer hör också av sig och berättar om de upplevde sin klinik/läkare som positiv eller negativ. Det är den typen av uppgifter som hjälper oss att bilda uppfattningar om olika kliniker och läkare. Och det är det som i sin tur leder till att vi kan rekommendera eller avråda kvinnor från att besöka olika kliniker. Vi vill hålla oss ajour med utvecklingen och därför är det era synpunkter som till slut gör att ni kan få svar på era frågor. Även när det gäller den här typen av information är ni alltid helt anonyma och negativa åsikter kommer aldrig fram till läkaren.
Den här typen av information gör också att vi kan påverka klinikerna att förändra och förbättra det förfarandet som ni stöter på. Det kan gälla allting som ni stöter på hos kliniken. Allt från den första kontakten till efterbehandlingarna efter eran operation. Har ni åsikter om information som bör finnas hos kliniken, eller föredrar ni att bemötas av en kvinna hos kliniken. Berätta allt sådant för oss så att vi kan hjälpa klinikerna att göra rätt gentemot er. Ni är deras kunder så lyssnar de på någon så är det på er. Hjälp Qvinna.info att hjälpa er!

Allt material som sänds till Qvinna stannar hos Qvinna. Du som bidrar med material kommer i alla lägen att vara anonym. Bilderna beskärs så att ingen skall kunna få fram avsändare. Dina uppgifter kommer aldrig att lämnas ut till någon och bilderna kommer aldrig att skickas vidare eller säljas.

Jag hoppas att du kan tänka dig att hjälpa till. Mer material betyder att Qvinna.info blir bättre och tusentals nya besökare varje månad kommer att kunna hitta ett nytt fräscht forum.

Tipsa gärna kompisar och klinker om Qvinna.info så får vi mer besökare och fler kliniker som registrerar sig. Fler registrerade kliniker betyder att vi får information om klinkers specialiteter, kirurgers utbildning, priser, sortiment mm.

Tack snälla för att du hjälper till!

/ Mikaela