Eftermiddag på Upper House SPA


Uppvärmda stolar att sitta och slappna av I, med enastående utsikt.
Sedan några veckor tillbaka har Göteborg fått ett nytt SPA, beläget 20 våningar upp I Gothia Towers ligger Upper House SPA. SPA:et är fördelat på 3 pooler, relax, hamam rum med två separata ångbastus med olika eteriska oljor, behandlingsrum och en lounge med möjlighet till lättare småplock och dryck.


Kittet som ingår och man får ta med hem.

Produkterna i hamam necessären består av en ansiktsmask, skrubbvante, tvål, body mist och olja, alla med en orientalisk doft.

I varje SPA-entre ingår en necessär med ett spakit (välj mellan ett inspirerat av västkusten, eller orientaliskt), tofflor, morgonrock, skål och duk till hamam, som man sedan får ta med hem.


En av inomhuspoolerna

Omklädningsrummen är moderna med ett elektroniskt låssystem jag ej tidigare skådat och utrustat med riktiga hårfönar.


Utomhuspoolen med glasgolv 20 våningar upp.

Jag kan varmt rekommendera att man börjar sin spadag i den varma utomhuspoolen där man har utsikt over Göteborg, och när bubblorna slutar, ser 20 våningar rakt ner mot marken då poolen hänger ut från huskanten och är försedd med glasgolv. Därefter kan man njuta av de två andra poolerna som är belägna inomhus, med bland annat vattenströmmar, eller varför inte slå sig ner I en uppvärmd stol framför panoramafönstrena och ta igen sig med en strålande utsikt.


Hamamrummet med den uppvärmad “belly stonen” I mitten som man gör sin behandling på.

Besöket avslutas senare perfekt med en väda I hamamrummet, där man bör vara två personer som turas om att behandla varandra efter instruktioner, eller bara sätter sig I en av ångbastuna för att använda ansiktsmasken och känna kroppen mjukas upp och renas.

Hamamrummet är till för alla gäster, men kan vara bokat vissa tider. Kolla därför när du går in på SPA:t för att kunna anpassa din upplevelse.


Entré
Vardagar, före 14.00 (utom fredag), samt söndag efter 14.00: 895:-
Vardagar, efter 14.00 (utom fredag): 1095:-
Fredag, lördag och söndag (söndag fram till 14.00): 1295:-

Öppettider
Vår Spa & Relaxavdelning (inklusive Gym/Fitness) är öppen alla dagar i veckan, 06.30-21.00.
Vår behandlingsavdelning är öppen alla dagar i veckan, 10.00-18.00.