Klassisk ansiktsbehandling

Det finns ingenting som är skönare och mer avslappnande än en hederlig ansiktsbehandling. Gammal hud avlägsnas och ansiktsmuskler masseras. Huden får både liv och lyster efter en behandling och man känner sig som en ny människa.

Hur man mår inuti kroppen avspeglar sig ofta i ansiktet. Ser huden livlös och trött ut så kan det bero på att man äter fel, stressar, sover dåligt, röker, rör på sig för lite m.m. Listan kan göras lång!

En ansiktsbehandling gör inga underverk men det gör väldigt gott för själen. Fortsätter man att sköta sig så är man en bra bit på väg!

Hur går en behandling till?
Hud terapeuten tar emot dig och önskar dig välkommen. Du får komma in i behandlings rummet där du får lägga dig på en bänk. Terapeuten går igenom med dig vad som kommer att ske under behandlingens gång.

Först så görs en ansiktsrengöring där smink och dagens smuts avlägsnas. Efter det så används en peeling där översta lagret av huden avlägsnas. Ansiktet ångas med en ångmaskin, i vissa fall så ångas ansiktet även när peelingen är på för att få bättre effekt. Ångan gör så att porerna öppnar sig och det underlättar när man sedan gör en portömning. Portömningen kan på vissa ställen göra lite ont men absolut ingen smärta mer behagligt ont. Massage av ansikte och dekolletage följer härnäst och nu så känner man verkligen hur spänd man är i viss ansiktsmuskulatur. Som avslutning läggs en mask för just din hudtyp och efter det så appliceras en ansiktskräm även den för ens egen hudtyp.

Hur ofta skall man gå på en behandling?
För att huden skall må som bäst och att det inte går så långt mellan gångerna så bör man gå var sjätte vecka. Mellan behandlingarna så är det bra om man gör peeling och lägger mask där hemma för att behålla fin lyster.

Vad kostar en klassisk ansiktsbehandling?
En behandling kan ligga på allt mellan 400 – 700 kr beroende på vilken stad och vilka produkter som används. Det viktiga är att man trivs med sin terapeut och att de ser över just dina behov.