Restylane Vital - hudföryngring

Denna produkt från tillverkaren Q-med tillför fukt på djupet. Produkten arbetar inifrån med att återställa fuktbalansen och resultatet blir en frisk strålande hud!

Restylane Vital är bra mot:

  • Solskadad hud
  • Åldrad hud

Produkten är perfekt på svårbehandlade områden så som dekolletaget, handryggen, hals och kinder. Restylane Vital är inte permanent och går ur kroppen gradvis.

Hur går behandlingen till?
Huden rengörs från smink och makeup och därefter appliceras en bedövningssalva som får värka 20 -30 minuter. Med små stick så injiceras Restylane Vital under huden och sedan masseras området lätt för att försäkra sig om att produkten fördelas jämnt.

Sjukskrivning/arbete
Du behöver inte vara sjukskriven utan kan gå tillbaka till arbetet efter behanldingen. Det kan dock uppstå en rodnad eller blåmärken av sticken men de försvinner efter ett par dagar.

Hur länge håller behandlingen?
En behandling håller i flera månader men för att optimera resultatet av den första behandlingen så kan man redan kort inpå göra ytterligare en behandling, detta gör att de håller längre. För att resultatet skall hålla så krävs 1 -2 behandlingar per år.

Vad kostar en behandling?
En behandling kostar från 2,500 kr beroende på vilken klinik. Går oftast att köpa till ett paketpris på tre gånger.